Een Nul op de Meter traject is

Kies uw type doelgroep

Kennisdocumenten

Cursussen

Experts

Kennisdocumenten

Afnameovereenkomst / prestatiecontract, Koop / Huur, Prestatiegarantie
02-02-2017

Dit is de Afname-overeenkomst die als standaard basistekst wordt gehanteerd binnen de Brede Stroomversnelling en die partijen op details invullen en finetunen conform hun eigen onderlinge wensen.
Afnameovereenkomst / prestatiecontract, Huur, Koop / Huur, Prestatiegarantie
02-10-2016

Dit is de Afname-overeenkomst van Stroomversnelling Huur. Deze overeenkomst is ontwikkeld binnen de context van de Samenwerkingsovereenkomst die vier bouwbedrijven en zes corporaties aangingen in 2013 om Nul op de Meter te ontwikkelen met elkaar.
Afnameovereenkomst / prestatiecontract, Energiebundel, EPV, EPV, Financiën, Huur, Koop / Huur, Prestatiegarantie
02-09-2016

Deze paper gaat over prestatiegaranties. De noodzaak voor prestatiegaranties komt voort uit het businessmodel voor Nul op de Meter woningen.
Afnameovereenkomst / prestatiecontract, Huur, Koop / Huur, Prestatiegarantie
29-08-2016

Deze (concept) handreiking is voortgekomen uit de wens van bouwers, installateurs en woningbouwcoöperaties die voornemens zijn om garanties te geven op de energieprestatie van Nul op de Meter nieuwbouw en renovatieconcepten voor woningen.
Afnameovereenkomst / prestatiecontract, Koop, Koop / Huur, Prestatiegarantie
29-08-2016

De aanvraag voor de oproep ‘Nul op de Meter prestatiecontracten’ voor Grijpskerke. Het plan is positief beoordeeld en opgenomen in de subsidieregeling. U vindt hier ook een (geanonimiseerd) prestatiecontract.

Cursussen

Geen resultaten

Experts

Marten Witkamp weet in de wereld van Nul op de Meter veel van: prestatiegarantie, afnameovereenkomst, bedrijfswaardemodel, monitoring, privacy,  NOM Keur en langer thuis. Hij draagt vaak bij aan het ontsluiten [...]

José van der Loop werkt graag aan complexe projecten en opgaven met veel stakeholders en meerdere belangen in wijken, steden en gebieden. Ook begeleidt zij de implementatie van NOM in organisaties en vraag-aanbodmatches voor corporaties.